Contact

Secretariaat: voor informatie, wijzigingen doorgeven of opzeggen
Marja Ceulen Bommerscroft 5 1902 BG Castricum 0251 653743 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Het bestuur 2017/2018

Het bestuur
Taak Telefoon Email
N. Creton Aspirant bestuurslid Jazz-dance    
Arjen Tervoort Penningmeester   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marja Ceulen Ledenadministratie, Secretariaat 0251 - 653743 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Riemke de Kloet Bestuurslid trampoline   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Anja Duin Bestuurslid recreatie turnen en volwassenen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Peggy Sasburg Bestuurslid Selectie Turnen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Saskia v.d. Geer Bestuurslid Selectie Turnen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bep Zegwaard TC trampoline, notuliste   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Bestuur stelt zich voor
Op deze pagina kunt u kennismaken met het bestuur van DOS Castricum.
       
Leiding 2017/2018 Geeft les in Telefoon Email
Vlasta Bakker Jazz-dance - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Loedie Wijnhoff Jazz-dance - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tessa Koot Jazz-dance - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Susanne Huissen Zumba 06 - 23123475 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bea v.d. Meer Turnen, Gymnastiek, Aerobics en Yoga 0251 - 673367 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maaike Kool Selectie turnen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Liesbeth Oonk Selectie turnen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jessica Spaan Turnen jongens/meisjes - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Paulien Aalbers Trampolinespringen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Judith Welp Trampolinespringen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Philip Elders Trampolinespringen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Birgit Stevenson Trampolinespringen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marjan Dijkstra Conditietraining, Ouder/kind gym, Callanetics en Yoga 0251 - 671408 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeanet Welboren selectie turnen, recreatie jongens/meisjes - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marlous de Bruijne Ouder/kind gym en Kleutergym - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Peter de Zeeuw Volleybal - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Webmaster
Mist u informatie op de website? Uw op - of aanmerkingen over de website kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hier zien wij ook graag redactionele bijdragen.

Disclaimer
De tekst op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het kan echter voorkomen dat gepubliceerde informatie niet (meer) juist of actueel is. Daarom kunnen geen rechten worden ontleend aan de publicaties op deze website en DOS Castricum sluit iedere aansprakelijkheid hiervoor uit.

Colofon
Website bouw: Dezignus Castricum