Algemene informatie

Wie wij zijn
Gymnastiek Vereniging DOS Castricum verzorgt gymnastiek, turnen, trampolinespringen, jazz-dance en diverse uren voor volwassen op verschillende locaties in Castricum. Via de menubalk hierboven kunt u zien welke lessen wij allemaal bieden. Kinderen kunnen vanaf twee jaar bij ons terecht en ook 70+ is bij ons van harte welkom!
In het lesrooster ziet u wanneer en waar, welke lessen gegeven worden. Een overzicht van de locaties waar de lessen gegeven worden vindt u op de locatiepagina.

Lid worden
Bent u geïnteresseerd in één van onze lessen, dan mag u vrijblijvend twee keer deelnemen aan de les. Wij hopen u daarna als lid te kunnen begroeten. Hiervoor moeten er een paar formaliteiten vervuld worden. Het gaat hierbij om het aanmeldingsformulier, dat ingevuld bij de ledenadministratie moet worden afgegeven. U ontvangt daarna een factuur voor:
* het lopende termijn (vanaf de ingangsdatum tot aan de volgende termijn)
* inschrijfgeld à €7,50
* bondscontributie
Klik hier voor de contributiekosten.
Na betaling ontvangt u een kwitantie, die u één keer aan de leid(st)er dient te tonen, waarna u toegang tot de lessen krijgt. De leiding weet dan dat u als lid ingeschreven staat bij de vereniging.

De ledenadministratie adres + beschikbaarheid
Marja Ceulen, Bommerscroft 5, 1902 BG Castricum, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met uitzondering van de schoolvakanties elke werkdag tussen 19.30 en 20.30 uur, het is aan te raden eerst telefonisch contact op te nemen.

Opzeggen van lidmaatschap
Het seizoen is verdeeld in twee termijnen. De eerste termijn loopt van september t/m januari. De tweede termijn van februari t/m juni.
Het opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te gebeuren, uiterlijk 30 juni (termijn sept/jan) of 31 december (termijn febr/juni) bij de ledenadministratie.

In de brief of mail dient te zijn opgenomen:
•    Naam
•    Adres
•    Geboortedatum van het lid
•    Het tijdstip, dag en naam van de les(sen).

Indien u meerdere lessen volgt en hiervan een of meerdere wilt behouden, graag vermelden dat u lid wenst te blijven van de overige lessen/afdeling(en).

Privacy Policy
De Privacy Policy van DOS is te lezen via Privacy Policy.