Bestuur

Het DOS bestuur bestaat uit:

Functie Divisie Naam Mail
       
    Vacant  
Penningmeester   Bep Zegwaard Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretariaat en Ledenadministratie   Marja Ceulen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bestuurslid Turnen selectie Peggy Sasburg
Saskia van der Geer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuurslid Turnen recreatie + volwassen uren Anja Duijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid JazzAnja Duijn Nivard Creton Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Bestuurslid Trampoline Riemke de Kloet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het bestuur stelt zich voor:

     
marja
Marja Ceulen
  Mijn naam is Marja Ceulen. Ik ben geboren in 1954, getrouwd en heb een zoon, een dochter en twee kleinkinderen. In 1985 ben ik lid van DOS geworden en sinds 1988 begonnen met de ledenadministratie. In de loop der jaren ben ik steeds meer gaan doen voor DOS en sinds 1995 lid van het bestuur geworden. Ik vind het leuk om allerlei activiteiten mede te organiseren.
basis
Peggy Sasburg
  Tekst en foto volgen
riemke
Riemke de Kloet
  Mijn naam is Riemke de Kloet. Ik ben geboren in 1969 en sinds mijn 4e lid van DOS. Gestart met kleutergym, daarna turnen en door naar de selectie turnen. Op mijn 14e heb ik de overstap gemaakt naar trampoline springen. Binnen de trampoline wereld heb ik veel aan wedstrijden deelgenomen en ben ik naast het zelf springen ook gaan assisteren met lesgeven. Uiteindelijk ben ik gestopt met springen en ben ik alleen nog maar gaan lesgeven. Rond mijn 30e ben ik ook gestopt met lesgeven en ben ik in het bestuur van DOS gegaan voor de afdeling trampoline springen. Naast bestuurslid ben ik ook jurylid op trampoline wedstrijden en werk ik regelmatig mee aan grote sportevenementen die door de KNGU georganiseerd worden (zoals EK en WK Turnen en Trampoline springen en ieder jaar de Nederlandse Kampioenschappen in Ahoy). Ik woon al sinds mijn 20e in Amsterdam en ben in het dagelijks leven werkzaam als Senior Project manager bij PVH Europe.