Leiding Jazzdance

De Jazzlessen worden verzorgd door de volgende trainsters:

Naam   discipline
Daphne Mulder   C-, en B- Selectie
Vlasta Bakker   dinsdag 1, 2, 3 en 4, A-selectie en Showteam Fris
Sophie Sannes   woensdag 1 en 2


De leiding stelt zich voor

vlasta
Vlasta Bakker

 

Ik ben Vlasta Bakker en momenteel geef ik les aan vier recreatiegroepen op dinsdagavond, A-selectie en het showteam op vrijdagavond bij DOS Castricum.

Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met het volgen van jazz- en streetdance lessen, later is daar ook klassiek ballet en modern bij gekomen.

In 2008 ben ik na audities aangenomen bij een 4-jarige voltijd dansopleiding in Haarlem.

In 2011 ben ik in klassiek ballet, modern ballet, jazz, flamenco en werelddans afgestudeerd als dansdocente. Momenteel ben ik ook werkzaam bij Internationale dansverenging Pridini en bij danscentrum Gaida. Daar geef ik internationale volksdanslessen.

 

     

 DSC00101Daphne Mulder

 

Mijn naam is Daphne Mulder en afgestudeerd MBO-Dans aan het Nova College te Haarlem. Vanaf dit seizoen zal ik de C- en de B-selectie gaan lesgeven.

Vanaf mijn 8ste ben ik begonnen met dansen bij DOS Castricum en daarnaast Klassiek Ballet gaan doen. Na de auditie rondes in 2014 van het Nova College ben ik aangenomen en kan nu de 3 jarige Dans opleiding gaan volgen. Naast mijn studie dans ik nog steeds bij DOS Castricum in het Showteam Fris en doe ik mee aan optredens en wedstrijden als uitvoerende danser.

     
 Sophie Sannes    info volgt