Agenda jazzdance

Datum:
zaterdag 1 dec 2018
vrijdag 21 mei 2018
zondag 7 april 2019
zondag 26 mei 2019
za 5 & zo 6 juli 2019

Omschrijving:
Sinterklaas feest
Kerstdansfeest
We know you can dance
NK Finale WKYCD
Eindvoorstelling DOS & LDE


Locatie:
Castricum
Castricum
Beverwijk
Beverwijk
Castricum

Groep:
Woensdag 1&2
Dinsdag, Selecties
Selecties
Bekend na voorrondes
Alle dansgroepen

Zodra er informatie bekend zal het online komen te staan.

Nieuwsbrief 1 eindvoorstelling,   februari 2019

Beste ouders/verzorgers/leden,

Dit jaar organiseren wij op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli 2019 de eindvoorstelling van DOS Castricum en Loeka Dance Exp in Theater Koningduyn in Geesterhage te Castricum. Het thema van onze voorstelling: Night at the museum.

Indeling showweekend
Anders dan voorgaande jaren hebben wij besloten om een avondvoorstelling te draaien en de volgende dag een ochtend en een middagvoorstelling. Tijdens de avondvoorstelling doen niet alle groepen mee, wegens het late tijdstip. Op zaterdag danst iedereen TWEE voorstellingen.

Zie hieronder het schema:
Vrijdag 5 juli 2019 deelnemende groepen avondvoorstelling
Dinsdag 2, 3 en 4  vanaf brugklas
C-selectie
B-selectie
A-selectie
Showteam Fris

Zaterdag 6 juli 2019 deelnemende groepen ochtend- en middagvoorstelling
Woensdag 1 & 2
Dinsdag 1, 2, 3 en 4 
C-selectie
B-selectie
A-selectie
Showteam Fris

Generale repetities/doorloop van de show

Tijdens de doorloop gaan wij de drie voorstellingen doornemen met alle dansers. Het is dus belangrijk dat je hierbij aanwezig bent. Datum: 16 juni 2019
Locatie:  Sporthal Waterwijk,  Pieter Cheeuwenlaan 2,  1948 DD Beverwijk
Tijd: wordt nog bekend gemaakt, reserveer alvast de hele ochtend en middag

Hulp achter de schermen
Zonder hulp van ouders is het voor ons niet mogelijk om een show te organiseren. Er moet namelijk veel werk worden verzet. Net zoals bij voorgaande voorstellingen het geval was, doen wij ook nu weer een beroep op u. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding van de groepen, hulp met omkleden en schminken. Lijkt het u leuk om achter de schermen te helpen? Laat het ons weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors
Een show organiseren kost veel tijd, maar ook geld. Zo moet u denken aan kosten voor de huur van het theater, licht- en geluid, technici, showkleding, eten en drinken voor de leden e.d. We zijn daarom nog op zoek naar sponsors. In een volgende nieuwsbrief zullen we u vragen ons daarbij te helpen.

Afmelden deelname show
Voor iedere danser worden er kostuums, schmink e.d. aangeschaft. We willen daarom graag van tevoren weten wie er meedoen.  Op deze manier komen we ook niet op het laatste moment in de problemen met het veranderen en aanpassen van de choreografieën. Het is niet mogelijk om maar 1 van de 2 of 3 voorstellingen mee te dansen. Kun je niet meedoen aan deze voorstelling laat het dan voor 22 april 2019 weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld je naam, lesdag(en), lestijd(en) en docent(en).

Bij te laat afmelden, zullen de kosten die gemaakt zijn in rekening gebracht worden. Uit ervaring weten wij dat dit een bedrag van +/- €15,-- zal zijn.

 LET OP!!
Alle informatie wordt vanaf nu verstrekt  via ons e-mailadres en is na te lezen op de website www.doscastricum.nl  / www.dance-exp.nl

Belangrijke data, noteer in uw agenda!
Zondag 16 juni: doorloop
Vrijdag  5 juli: avondvoorstelling
Zaterdag 6 juli: ochtend- en middagvoorstelling

Mocht u vragen/opmerkingen hebben naar aanleiding van deze brief, horen wij dat graag.
Met vriendelijke dansgroeten,
DOS Castricum en Loeka Dance eXp