Sneak preview

Show Alice in Wonderland - kaartverkoop start 15 april bij Stadsschouwburg Velsen

11042014show

Programmaboekjes voor de show van a.s. zondag 15 juni zijn klaar, met dank aan Multicopy Alkmaar

2014-juni 061

 alice2

Doorloop eerste helft van de show op 2 feb. j.l.

Met alle groepen hebben we op zondag 2 februari j.l. de eerste helft van de show: Alice in Wonderland geoefend. Dat heet een doorloop omdat alle scenes en alle dansen achter elkaar geoefend worden. Er wordt dan ook voor het eerst echt geoefend met de hoofdrolspelers erbij. Zij hadden ook hun kostuums aan om die uit te proberen. Op 25 mei wordt de tweede helft van de show op dezelfde manier geoefend. Er is daarna nog maar weinig tijd tot de echte show, dus de dansen moeten dan eigenlijk wel helemaal klaar zijn.

slide-17

Voortgang voorbereidingen:

stofDe organisatiegroep is al een jaar bezig met de voorbereidingen voor de show. Het decor is al gedeeltelijk af. Er wordt nu een begin gemaakt met het naaien van benodigde kleding. De stof is deels gekocht. De patronen worden gezocht en soms getekend. Binnenkort zullen ouders die zich voor het naaien hebben opgegeven een telefoontje krijgen zodat ze ruim van te voren kunnen starten met naaien omdat het dan geen haastklus wordt. Er hebben zich ook al heel wat ouders opgegeven voor schminken en de catering. We zijn nog op zoek naar een paar begeleiders voor groepen. Ook zouden we nog heel blij zijn met wat sponsors, want we hebben geen bedrag gekregen van het schipholfonds en het VSB fonds. Na de voorjaarsvakantie wordt nieuwsbrief 4 uitgedeeld en op de site gezet.

Vorderingen Decor

DUT 6761Is het een kat........nee, het is een toverkat!

Een voorproefje

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe een show er uit kan gaan zien, kan hier een trailer openen van de show die DOS heeft gedanst in 2011: De magische wereld van Harry Potter.