Leiding trampoline

De lessen worden gegeven door de volgende trainers en trainsters:

Paulien Aalbers
Philip Elders
Judith Welp
Birgit Stevenson
Assistent Lotte Tabak

De leiding stelt zich voor:

paulienPaulien Aalbers  

Ik ben Paulien Aalbers, trotse moeder van Mats (februari 2011). Toen ik ongeveer 9 was ben ik gaan gymen, met een vriendinnetje mee. Een jaartje later ging ik ook eens bij trampolinespringen kijken want dat deed mijn zus toen ook. Dat vond ik zo leuk dat ik al snel mijn turnuurtje inruilde voor een tweede uur springen.
Op mijn 14e ben ik bij een paar lesjes gaan assisteren. Toen ik 17 was heb ik de C-cursus (niveau 3) voor trainer gedaan, tegelijk met Cindy. Later heb ik samen met Rick nog de B-cursus (niveau 4) gedaan om wat meer techniek en moeilijkere sprongen aan te kunnen leren. Hyperactief en vol enthousiasme sta ik elke week in de zaal de jongens en meiden van 6 tot 60 jaar les te geven. Op menig zaterdag sta ik in een gymzaal ergens in het land om op de wedstrijden te coachen. Ook probeer ik om de week nog zelf te trainen, al lukt dat niet altijd even goed. Na het hoogtepunt van een jaar wedstrijden springen in de B-klasse met als afsluiter meedoen aan het allereerste NK in de Ahoy, vond ik het op mijn 26e tijd om met wedstrijdpensioen te gaan.
Trampolinespringen is ontzettend belangrijk in mijn leven, ik word erg gelukkig als ik er mee bezig ben en geniet van zelf vliegen en van met alle kinderen bezig zijn. Iedereen die springen leuk vindt, of je nou minder snel of super snel leert, is van harte welkom op onze lessen!

     
philip
Philip Elders
  Ik ben Philip Elders. Toen ik 10 was ben ik begonnen met trampolinespringen en gelijk na de eerste les was ik verkocht voor deze geweldige sport. In 2010 ben ik gevraagd om in te vallen voor Cindy. Ik hoefde geen moment te twijfelen en ben begonnen met lesgeven. Dit vond ik zo leuk dat ik een assistent-trainerscursus en daarna een trainerscursus heb gedaan voor trampolinespringen. Nu geef ik 2 uur per week les en daarnaast spring ik zelf ook en doe mee aan wedstrijden. Ik heb heel veel plezier in deze sport en wil dit ook graag overbrengen op de kinderen die ik training geef!
     
judith
Judith Welp
  Hoi! Ik ben Judith en ik geef samen met Philip de training op de vrijdagavond. Ik ben ooit begonnen met gymmen bij Ans op de maandagavond in de Juliana van Stolbergzaal, waar ik samen met een vriendinnetje elke week die grote trampolines zag. We besloten om een keer te gaan kijken en ik was verkocht. Dat heerlijke gevoel om te zweven, om toch die nieuwe sprong te gaan proberen! Ondertussen gaf ik ook nog turnles bij Cindy en zo ben ik ook in het lesgeven bij trampoline gerold, en sinds 2009 heb ik mijn niveau 3 licentie, en ik kan niet anders dan trots zijn als ik de springers elke week weer dingen bij zie leren. Zelf train ik ook nog twee uur op dinsdag en ben aanwezig bij de wedstrijden als trainer, jurylid en/ of springer.