Leiding Turnen

De turnlessen worden verzorgd door de volgende trainsters:

Naam   discipline
     
Jessica Spaan   recreatieturnen meisjes en jongens, kleutergym
Bea van der Meer   recreatieturnen meisjes, recreatie plus, kleutergym, ouder- en kindgym
Marjan Dijkstra   ouder- en kindgym
Maaike Kool   selectie turnen
Liesbeth Oonk   selectie turnen
Marlous de Bruijne   selectie turnen, ouder- en kindgym en recreatieturnen meisjes
Jeanet Welboren   recreatieturnen meisjes en selectie turnen


De leiding stelt zich voor

JeanetJeanet Welboren   Ik ben Jeanet Welboren, trainster van de kleine en grote keur (selectie ) en recreatie meisjes/ jongens. Ik ben 53 jaar en dit jaar nieuw bij DOS. Tevens ben ik groepsleerkracht op basisschool Toermalijn in Castricum.
Op 10-jarige leeftijd begon ik met turnen bij Vios, waar ik heel veel nationale en internationale wedstrijden heb geturnd. Mijn hoogtepunt was een gouden medaille bij de NK Dames B in 1984. Vanaf mijn 20-e geef ik training aan meisjes. Elk jaar organiseerde ik de zomersportkampen en het Hemelvaartkamp. Voor Dos is het Hemelvaartkamp iets nieuws, dat in mei 2013 zal plaatsvinden. Ik heb er zin in ! Ik hoop dat het werken bij Dos – na 43 jaar lid van Vios – net zo leuk en gezellig wordt !!!!
     
basis
Liesbeth Oonk
 
Ik ben Liesbeth Oonk. Ik ben geboren in 1988 en ik ben in 2011 afgestudeerd in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit. Van mijn derde tot mijn 14e heb ik geturnd in de selectie bij gymvereniging Aktief in Egmond-Binnen. Toen ik op mijn 20e op jazzdance ging bij DOS, hoorde ik van het bestuur dat ze leiding zochten voor de turnselectie. Ik ben toen begonnen met het behalen van mijn licentie en geef sindsdien samen met Wendy en Jeanet les aan de selectiemeisjes van DOS. Zelf doe ik nu nog aan trampolinespringen. Ik vind het bijzondere van een wedstrijdgroep dat wij turnsters meer dan één uur per week meemaken en waar je dus een speciale band mee opbouwt. Dit maakt het voor mij elke les weer leuk!