Wedstrijdkleding turnen

DOS heeft een eigen traingspak en turnpak voor turnen. Onderstaand vind u de informatie hierover.

Trainingspakken turnen
Dit trainingspak is te bestellen voor de wedstrijdleden van DOS Castricum.

Turnpakjes kleine en grote keur
Voor turnsters van de kleine en grote keur, is het de bedoeling dat ze het turnpakje van de selectie aanschaffen. Dit is een pakje dat speciaal door de vereniging is uitgekozen. Het is de bedoeling dat de turnsters hierin hun wedstrijden turnen. Zij mogen hierin uiteraard ook trainen. Het pakje kost €69.95. Het is mogelijk om een broekje bij te bestellen. Deze kosten €19.95. Hierin mogen de turnsters trainen, maar ze mogen deze niet aan met de wedstrijden.  
Bestellingen kunnen uitsluiten plaatsvinden d.m.v. een e-mail aan bestuurslid Peggy Sasburg met daarin onderstaande tekst. De bestelling zal plaatsvinden na ontvangst door de penningmeester van de kosten.

De betaling kan worden overgemaakt op ING banknummer: 2206311 t.n.v. Gymnastiekvereniging DOS. U kunt bij de beschrijving het volgende vermelden: aanschaf turnpak + naam kind. De uiterlijke levertijd is 12 weken. De eerste wedstrijden van het seizoen zijn begin november. Zorg ervoor dat u uw bestelling op tijd plaatst. Mocht u nog vragen hebben over de turnpakjes of wilt u er een bestellen dan kunt u contact opnemen met Peggy Sasburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

pak-turnen pak-turnen-2Bestelinformatie
(onderstaande tekst s.v.p. mailen naar Peggy met als onderwerp van de mail `turnpakje DOS bestellen´ )
Mijn dochter (naam)……………………wil graag een pakje met/zonder broekje bestellen.

De kosten bedragen € 69,95 (pakje) /  € 69,95 + € 19,95 = € 89,90 (pakje en broekje)
Het pakje zal worden besteld, zodra het bedrag is ontvangen op rekening 2206311 t.n.v. Gymnastiekvereniging DOS.