Leiding volwassen

De recreatielessen worden verzorgd door de volgende personen:

Naam   discipline
     
Vlasta Bakker   jazz dance
Susanne Huissen   zumba
Bea van der Meer   yoga, aerobic steps en aerobics low impact (50+)
Marjan Dijkstra   conditietraining dames en heren, dames grondgymnastiek, yoga en callanetics
Peter de Zeeuw   leiding - volleybal


De leiding stelt zich voor

marjanMarjan Dijkstra   Mijn naam is Marjan Dijkstra en ik geef al een aantal jaren met plezier les aan volwassenen en verzorg één van de uren ouder- en kindgym.  
Zelf ben ik als 6- of 7-jarig meisje op gymnastiekles gegaan bij DOS en werd een aantal jaren later uitgenodigd om extra uren te trainen in de selectie en mee te doen aan een aantal wedstrijden per jaar in de directe omgeving van Castricum.  
Ik vond gymnastiek en turnen steeds leuker worden en ben gaan helpen op andere lessen, die gegeven werden aan jongere kinderen en na het behalen van het diploma voor de assistentencursus mochten mijn vriendin en ik samen lesgeven. Later hebben we ook de cursus voor verenigingsleider gevolgd om zelfstandig les te kunnen en mogen geven  aan verschillende jongens- en meisjesgroepen in verschillende leeftijdscategorieën.
Daarnaast ben ik een aantal jaren als leiding met jongens en meisjes tussen de 8 en 12 jaar in de zomervakantie een week naar het KNGU-zomerkamp in Beekbergen geweest en heb een aantal  jaren in het bestuur gezeten van DOS.
     
peter
Peter de Zeeuw
 

Mijn naam is Peter de Zeeuw, ik ben 63 jaar oud, ben getrouwd, heb drie kinderen (twee dochters en een zoon), twee schoonzoons en een schoondochter en inmiddels ook twee kleindochters. Ik heb vele jaren als docent en schooldecaan op het Bonhoeffercollege gewerkt, maar ben begin november 2011 gestopt met werken.
Ik heb vroeger competitievolleybal gespeeld en sinds voorjaar 1978 volleybal ik recreatief bij VIOS. Sinds begin jaren negentig ben ik de trainer van de groep recreatie volleyballers op de donderdagavond, bestaande uit zowel dames als heren, maar wel allemaal met een volleybalachtergrond. Dat is erg leuk om te doen en gelukkig bieden diverse websites voldoende oefenmateriaal om de trainingen te variëren. Er wordt ongeveer drie kwartier getraind en daarna drie kwartier gespeeld.
Het is ook leuk omdat de groep al lang ongeveer dezelfde samenstelling heeft en we naast het volleybal ook aandacht hebben voor elkaars lief en leed. Wat dat betreft hebben we al meerdere hele bijzondere momenten meegemaakt.
Hoewel er voor ons niet veel verandert, hebben we het proces van de integratie van VIOS in DOS uiteraard nauwlettend gevolgd. We hopen dat het proces succesvol zal verlopen en er een gezonde sportvereniging uit voort zal komen.

Met vriendelijke groeten,
Peter de Zeeuw